Picture
Pernille med den gule trøje og Kristine med solbrillerne.
For et par uger siden, da solen skinnede, og man kunne sidde udenfor med en kold øl, var jeg ude at lede efter street art. Jeg var på tur med to damer, Kristine og Pernille, som også går meget op i street art. Anledningen var egentlig, at Pernille er kunstkritiker på TV2 Østjylland, og hun skulle i det kommende show fortælle om street art. Derfor måtte vi jo lige tjekke gaderne ud for nye lækkerier.


Vi fandt desværre meget lidt nyt, selvom det i hvert fald for mit vedkommende var lang tid siden, jeg havde været ude at "samle" på fotografier af kunsten i gaden. Det, der var, havde hængt der i forholdsvis lang tid og var efterhånden ikke særlig pænt længere. 

Gadekunsten er jo underlagt risikoen for at blive ødelagt, klistret over og tagget på, hvilket var tilfældet for det meste, der stadig var i gaderne. Vi var rundt forskellige steder for at give gadekunsten en chance, men ikke engang på de sædvanlige spots var der nyt at finde.
Dog fandt vi denne gavl med noget gadepoesi på, hvilket måske egentlig passer meget godt til gadekunstens (s)tilstand i Århus.

Se iøvrigt Pernilles side, pernillekunst.dk. Hun er virkelig dygtig. Det var hende, som jeg udstillede sammen med til udstillingen, Mi Casa es su Casa i marts måned.
 
Inden for de seneste par uger har jeg tegnet rigtig meget. Her kan du se nogle af mine værker:
Dette har jeg arbejdet på siden i torsdags, hvor jeg hver dag har haft fat i det i en time eller to. Det er rigtig dejligt at fordybe sig i en tegning på den måde. Jeg begynder ligesom bare et sted, og så udvikler mønstret sig til nogle figurer og elementer. Mange af de små figurer opstår på forskellig vis alt efter, hvem der studerer mønstrene. Det er lidt sjovt at se, hvad ens fantasi danner for nogle billeder.
I forhold til den hvide baggrund, der er her på hjemmesiden, ser papiret næsten gråt ud. Det er hvidt og tegnet på 170g/m2 papir. Tuscherne er helt sorte og af mærket Faber Castell, som jeg elsker at arbejde med. Tuscherne kommer nemlig i mange forskellige størrelser med forskellige spidser. På denne måde kan man meget nemt variere sin streg.
Dette mønster måler ca. 18x18 cm og er tegnet på papir i A3-størrelse, hvilket gør, at det kan beskæres, som man ønsker.
Picture
Som skrevet ovenfor udvikler mønstrene sig, mens jeg tegner og danner spontane figurer. I dette tilfælde begyndte der at danne sig et mønster, som mindede mig om et dødningehoved. Egentlig er jeg ikke tilhænger af dystre billeder, men jeg valgte at tegne videre ud fra min intuition. Det er blevet til dette resultat. Denne tegning er også tegnet på 170g/m2 papir med sorte tuscher fra Faber Castell og et par enkelte streger med Molotow-tusch med farven burgundy, som er rødbrun.Dette dødningehoved måler ca. 10x15 cm og er tegnet på papir i A3-størrelse, hvilket gør, at det kan beskæres, som man ønsker.

Picture
Her er der en tegning, hvor jeg har valgt at bruge forskellige farver. Det er samme materialer som de to andre billeder i denne post, hvor der blot er brugt flere forskellige tuscher fra Molotow.
Denne drage måler ca. 20x16 cm og er tegnet på papir i A3-størrelse, hvilket gør, at det kan beskæres, som man ønsker.

Det var lige en update over, hvad der sker i det kreative hjørne lige nu. :)
Skriv endelig, hvis der er noget, du er interesseret i!

Mange venlige hilsner fra Anne
 
Jeg kom hjem fra studietur i Paris forrige weekend. Nogle af disse billeder, som jeg har taget på turen er blevet til en fotoserie, som kommer med i Delfinen, som udkommer i maj måned. Jeg var til møde med redaktionen søndag, hvor vi så billederne igennem og snakkede om, hvilket udtryk de skulle have i bladet. Jeg glæder mig virkelig til at se den trykte udgave. Her er der en lille forsmag:
 
Til udstillingen, Mi Casa es su Casa, i marts måned havde jeg fire forskellige værker med. De kommer nu op på siden her, og det vil være muligt at købe dem ved at kontakte mig via mail eller telefon, 29 24 46 59.
Håber I kan lide det.
 
Picture
Jeg har taget billeder under et interview med Huxi Bach til studiebladet Delfinen i forbindelse med hans one-man-show-turne rundt i landet.
Udover disse billeder har jeg taget billeder af parkkollegierne, som er blevet til en fotoserie. 

Du kan se hele bladet ved at klikke her eller på billedet nedenfor.

Besøg Delfinens hjemmeside på www.delfinen-magasin.dk.

Picture
Fotografier i Delfinen
delfinen_172_april_2012.jpg
File Size: 578 kb
File Type: jpg
Download File

  Archives

  March 2013
  December 2012
  November 2012
  October 2012
  September 2012
  August 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  March 2012
  July 2011

  Categories

  All
  Artikel
  Delfinen
  Event
  Fotoserie
  Gør Det Selv
  Gør Det Selv
  Inspiration
  København
  Konkurrence
  Mormor
  Musik
  Streetart/Gadekunst
  Tegninger
  Udstilling
  Værker