Inden for de seneste par uger har jeg tegnet rigtig meget. Her kan du se nogle af mine værker:
Dette har jeg arbejdet på siden i torsdags, hvor jeg hver dag har haft fat i det i en time eller to. Det er rigtig dejligt at fordybe sig i en tegning på den måde. Jeg begynder ligesom bare et sted, og så udvikler mønstret sig til nogle figurer og elementer. Mange af de små figurer opstår på forskellig vis alt efter, hvem der studerer mønstrene. Det er lidt sjovt at se, hvad ens fantasi danner for nogle billeder.
I forhold til den hvide baggrund, der er her på hjemmesiden, ser papiret næsten gråt ud. Det er hvidt og tegnet på 170g/m2 papir. Tuscherne er helt sorte og af mærket Faber Castell, som jeg elsker at arbejde med. Tuscherne kommer nemlig i mange forskellige størrelser med forskellige spidser. På denne måde kan man meget nemt variere sin streg.
Dette mønster måler ca. 18x18 cm og er tegnet på papir i A3-størrelse, hvilket gør, at det kan beskæres, som man ønsker.
Picture
Som skrevet ovenfor udvikler mønstrene sig, mens jeg tegner og danner spontane figurer. I dette tilfælde begyndte der at danne sig et mønster, som mindede mig om et dødningehoved. Egentlig er jeg ikke tilhænger af dystre billeder, men jeg valgte at tegne videre ud fra min intuition. Det er blevet til dette resultat. Denne tegning er også tegnet på 170g/m2 papir med sorte tuscher fra Faber Castell og et par enkelte streger med Molotow-tusch med farven burgundy, som er rødbrun.Dette dødningehoved måler ca. 10x15 cm og er tegnet på papir i A3-størrelse, hvilket gør, at det kan beskæres, som man ønsker.

Picture
Her er der en tegning, hvor jeg har valgt at bruge forskellige farver. Det er samme materialer som de to andre billeder i denne post, hvor der blot er brugt flere forskellige tuscher fra Molotow.
Denne drage måler ca. 20x16 cm og er tegnet på papir i A3-størrelse, hvilket gør, at det kan beskæres, som man ønsker.

Det var lige en update over, hvad der sker i det kreative hjørne lige nu. :)
Skriv endelig, hvis der er noget, du er interesseret i!

Mange venlige hilsner fra Anne
7/9/2013 10:43:44 am

Found this link while searching Google, thanks

Reply
Mie Holm Jørgensen
23/11/2014 06:42:23 pm

Har du stadig den øverste tegning. Kan den købes, og hvad forventer du af pris?
Mvh Mie Holm Jørgensen

ReplyLeave a Reply.

  Archives

  March 2013
  December 2012
  November 2012
  October 2012
  September 2012
  August 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  March 2012
  July 2011

  Categories

  All
  Artikel
  Delfinen
  Event
  Fotoserie
  Gør Det Selv
  Gør Det Selv
  Inspiration
  København
  Konkurrence
  Mormor
  Musik
  Streetart/Gadekunst
  Tegninger
  Udstilling
  Værker