Det nye nummer af SAMSON er kommet. Jeg har produceret en fotoserie til magasinet, som har temaet "Medier - kan vi leve uden?". Jeg har valgt at visualisere en verden, hvor de digitale medier ikke eksisterer. Jeg har fået layouteren på magasinet til at sætte små symboler på billederne alt efter, hvad det symboliserer. Det ovenstående billede viser, hvordan hotmail ville tage sig ud, mens det nedenstående billede er den populære app, Instagram.

Du kan læse hele magasinet her eller trykke på billedet ovenfor. I magasinet kan du se hele min fotoserie og læse om reklamebranchens nye vilkår, kropskulturer, undervisning gennem Facebook, social branding og meget mere.
Jeg har lavet flere fotoserier for SAMSON, som du kan se, ved at klikke her.
 
Nu er det ved at være juletid og dermed gavetid. Derfor er jeg godt i gang med julegaveproduktionen. Her er der et eksempel fra gaver jeg lavede i sommers. Jeg skulle jo nødig afsløre julegaver inden de er givet. Dette er blot for at vise nogle af de kreative ting, der for tiden bliver produceret i mine hænder.
Jeg har været i Aarhus arkitektskoles materialebutik og købt blandt bronze, kork, neon nylonsnor og tre-papir, hvilket jeg glæder mig meget til at arbejde med. Ud over disse materialer har jeg opdaget det fantastiske materiale cykelslange! Jeg eksperimenterer med at bruge anderledes materialer, hvor det er nemt at lave små ting som øreringe og halskæder, hvilket ikke er så tidskrævende, og man kan få et resultat i den nærmeste fremtid.

    Archives

    March 2013
    December 2012
    November 2012
    October 2012
    September 2012
    August 2012
    June 2012
    May 2012
    April 2012
    March 2012
    July 2011

    Categories

    All
    Artikel
    Delfinen
    Event
    Fotoserie
    Gør Det Selv
    Gør Det Selv
    Inspiration
    København
    Konkurrence
    Mormor
    Musik
    Streetart/Gadekunst
    Tegninger
    Udstilling
    Værker