Picture
Pernille med den gule trøje og Kristine med solbrillerne.
For et par uger siden, da solen skinnede, og man kunne sidde udenfor med en kold øl, var jeg ude at lede efter street art. Jeg var på tur med to damer, Kristine og Pernille, som også går meget op i street art. Anledningen var egentlig, at Pernille er kunstkritiker på TV2 Østjylland, og hun skulle i det kommende show fortælle om street art. Derfor måtte vi jo lige tjekke gaderne ud for nye lækkerier.


Vi fandt desværre meget lidt nyt, selvom det i hvert fald for mit vedkommende var lang tid siden, jeg havde været ude at "samle" på fotografier af kunsten i gaden. Det, der var, havde hængt der i forholdsvis lang tid og var efterhånden ikke særlig pænt længere. 

Gadekunsten er jo underlagt risikoen for at blive ødelagt, klistret over og tagget på, hvilket var tilfældet for det meste, der stadig var i gaderne. Vi var rundt forskellige steder for at give gadekunsten en chance, men ikke engang på de sædvanlige spots var der nyt at finde.
Dog fandt vi denne gavl med noget gadepoesi på, hvilket måske egentlig passer meget godt til gadekunstens (s)tilstand i Århus.

Se iøvrigt Pernilles side, pernillekunst.dk. Hun er virkelig dygtig. Det var hende, som jeg udstillede sammen med til udstillingen, Mi Casa es su Casa i marts måned.Leave a Reply.

  Archives

  March 2013
  December 2012
  November 2012
  October 2012
  September 2012
  August 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  March 2012
  July 2011

  Categories

  All
  Artikel
  Delfinen
  Event
  Fotoserie
  Gør Det Selv
  Gør Det Selv
  Inspiration
  København
  Konkurrence
  Mormor
  Musik
  Streetart/Gadekunst
  Tegninger
  Udstilling
  Værker