Picture
Sidste weekend var jeg til åbningen af Fælledparken, idet de har været igang med en større renovering af parken.
På programmet for denne aften var der både musik fra Shaka Loveless og Mikael Simpson, hvor det kun var sidstnævnte jeg så spille. Jeg er stor fan af Mikael Simpson, og endnu mere nu efter koncerten. Hele ugen op til havde jeg tæsket alt hans musik igennem på spotify, og havde efterhånden bygget en god gang forventning op.
Det var vildt koldt, blæsende og dryppende i vejret, men dem bag arrangementet havde været så forudseende, at de delte store lækre tæpper ud til alle, der var mødt op. Derfor var det også en lidt lukket og frysende Mikael Simpson, der kom op på scenen. Det blev dog slet ikke en stiv koncert, men de leverede et rigtig lækkert stykke musiktæppe. Det var som om de bløde, svævende lyde omsluttede én, og jeg fik helt lyst til at lukke øjnene og bare nyde det. Desuden sørgede de for at lave andre versioner af de kendte sange, hvor nogle af de ellers melankolske sange fik et pift og blev spillet i en mere rocket udgave. Det var også lidt sjovt, at han havde designeren Henrik Vibskov med på trommer.

Der var ikke særlig mange mennesker inden koncerten, men da Mikael Simpson skulle på, var der flere der var kommet for at høre ham. Selvom der kom flere efterhånden, var vi ikke mange, og koncerten blev meget dejlig intim, hvor Mikael Simpson havde en lille snak med hans ven, der stod blandt publikum. Intimiteten skyldtes også, at folk rykkede helt op til scenen, ligeså snart musikken flød ud af højtalerne. Det var en meget afslappet stemning, hvor man lyttede intenst til musikken.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, som er værd at huske.

 
Jeg forsøger at tage mit kamera med hverend jeg tager hen, for som oftest er der altid noget at tage billeder af. Jeg har oplevet flere gange, at jeg går ud af døren, hvor bag hvert hjørne gemmer sig enten et kulturelt event eller noget andet at opleve. Der sker hele tiden noget herovre, og det kan jeg godt li'. Desuden har jeg været til en del gratis koncerter, hvor jeg har fået skudt en del billeder.
Jeg har blandt andet været til Pride, Trailerpark, 50'er festival, loppemarkeder, på Nordisk Film og meget andet.
 
Igen kan I se mine billeder i det nye nummer af Delfinen. Mit billede af Kasper Eistrup fra bandet Kashmir er kommet på forsiden. Det er taget til NorthSide og i det øjeblik, hvor billedet er taget, spiller Kasper Eistrup introen til Lampshade. En uforglemmelig sang, koncert, dag, oplevelse.
Inde i bladet kan man se reportagebilleder fra NorthSide festival, som både indeholder voxpop og stylehunting. Jeg håber, I kan lide det. Voxpop, stylehunt og nogle af billederne fra festivalen er blevet til i samarbejde med redaktøren, Henriette Hammershøj.

Desuden har jeg skrevet en artikel om Freja Loeb i forbindelse med, at jeg mødte bandet til et interview på NorthSide Festival.

Tjek bladet her

Det næste jeg har i ærmet i forbindelse med mit arbejde for Delfinen er simpelthen billeder af Jørgen Leth. Jeg skal med, når chefredaktøren for bladet skal interviewere Tour de France-kommentatoren, hvor jeg skal have nappet nogle lækre billeder. Det ser jeg virkelig frem til!

Tryk her for at se, hvad jeg ellers har lavet for Delfinen.

  Archives

  March 2013
  December 2012
  November 2012
  October 2012
  September 2012
  August 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  March 2012
  July 2011

  Categories

  All
  Artikel
  Delfinen
  Event
  Fotoserie
  Gør Det Selv
  Gør Det Selv
  Inspiration
  København
  Konkurrence
  Mormor
  Musik
  Streetart/Gadekunst
  Tegninger
  Udstilling
  Værker