Det nye nummer af SAMSON er kommet. Jeg har produceret en fotoserie til magasinet, som har temaet "Medier - kan vi leve uden?". Jeg har valgt at visualisere en verden, hvor de digitale medier ikke eksisterer. Jeg har fået layouteren på magasinet til at sætte små symboler på billederne alt efter, hvad det symboliserer. Det ovenstående billede viser, hvordan hotmail ville tage sig ud, mens det nedenstående billede er den populære app, Instagram.

Du kan læse hele magasinet her eller trykke på billedet ovenfor. I magasinet kan du se hele min fotoserie og læse om reklamebranchens nye vilkår, kropskulturer, undervisning gennem Facebook, social branding og meget mere.
Jeg har lavet flere fotoserier for SAMSON, som du kan se, ved at klikke her.
 
Nu er det ved at være juletid og dermed gavetid. Derfor er jeg godt i gang med julegaveproduktionen. Her er der et eksempel fra gaver jeg lavede i sommers. Jeg skulle jo nødig afsløre julegaver inden de er givet. Dette er blot for at vise nogle af de kreative ting, der for tiden bliver produceret i mine hænder.
Jeg har været i Aarhus arkitektskoles materialebutik og købt blandt bronze, kork, neon nylonsnor og tre-papir, hvilket jeg glæder mig meget til at arbejde med. Ud over disse materialer har jeg opdaget det fantastiske materiale cykelslange! Jeg eksperimenterer med at bruge anderledes materialer, hvor det er nemt at lave små ting som øreringe og halskæder, hvilket ikke er så tidskrævende, og man kan få et resultat i den nærmeste fremtid.

  Archives

  March 2013
  December 2012
  November 2012
  October 2012
  September 2012
  August 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  March 2012
  July 2011

  Categories

  All
  Artikel
  Delfinen
  Event
  Fotoserie
  Gør Det Selv
  Gør Det Selv
  Inspiration
  København
  Konkurrence
  Mormor
  Musik
  Streetart/Gadekunst
  Tegninger
  Udstilling
  Værker