Jeg tog mit kamera med til den elektroniske musikfestival, Strøm, som foregik en del af tiden i Enghaven. Det kom der en del lækre billeder ud af, som gemmer på en rigtig fed stemning med dans og strakte hænder. Der var flere forskellige kunstnere, som virkelig forstod at sætte gang i folk.
Jeg har set flere dj's spille, som står og gemmer sig bag pulten med store hørebøffer på, men dette her var noget helt andet. Der er tre forskellige acts, jeg her vil fremhæve.
Der var to fyre, der kom helt ud over scenekanten til folket, og når de scratch'ede var det som om de dansede med pladespilleren. Desværre kan jeg faktisk ikke huske, hvad det var, de hed, men der må jeg lige i gang med en lille research.

På det seneste har jeg været til en hel del forskellige koncerter, og meget af det har jeg ikke hørt i forvejen. Lige meget hvilken genre, der bliver spillet, så er det altid fedt at være koncerter, hvor man kan mærke musikernes passion for det, de laver. Det følte jeg mig man kunne til Strøm.
Der spillede mange andre elektroniske musikere til festivalen, hvor én af dem var Rangleklods. Jeg havde hørt lidt af hans musik inden jeg tog afsted, og jeg blev endnu mere vild med det, da jeg hørte det live. Han har virkelig en lækker dyb stemme, som indeholde mere end bare toner men også sjæl. Han er værd både at høre live og på Spotify.
Udover disse fine eksempler på liveacts var der også besøg af fire drenge, der stod rundt om én stor pult, hvor der blev mikset. Det gav virkelig et andet aspekt af elektronisk musik for mig. De stod og miksede det hele direkte på scenen, hvor man kunne forestille sig, at de styrede hver sit instrument, ligesom en rockband med guitar, trommer og bas. De får også lidt credit herfra.
Alt i alt var Strøm en rigtig fed festival, hvor jeg fik stor indsigt i, hvordan man spiller som elektronisk musiker. Det er ikke bare en maskine, der står og pumper forudindspillet lyd ud, men at der er flere lag i elektronisk musik, som jeg ikke kendte til. Tak til København for endnu en fed musikoplevelse.
 
Meget er sket siden sidst jeg skrev. Det har været en travl sommer med, hvor jeg har rent frem og tilbage mellem København og Århus for at se på værelser. Jeg har fundet et lækkert sted på Vesterbro, hvor jeg nu nyder godt af Københavns mange kulturelle muligheder. Derfor vil der være flest billeder fra København fra nu af. Jeg glæder mig!

Jeg har valgt dette billede af Københavns Hovedbanegård, da jeg tænker, at det er en af de bygninger, som mange har kendskab til, hvis de nogensinde har været i København. Det er her de fleste lander, hvis de rejser fra Århus, hvor jeg kommer fra. Når man kommer til byen, er der mange, der bruger denne bygning som pejlemærke, når man skal finde rundt.

Jeg synes, det er en ret flot bygning. Gammel med fine detaljer. F.eks. elsker jeg uret, som man kan se på billedet. Synes det er virkelig flot, og derfor skal jeg altid lige tjekke, hvad klokken er, selvom et øjekast på armen med casio-uret har fortalt mig det få sekunder inden.

  Archives

  March 2013
  December 2012
  November 2012
  October 2012
  September 2012
  August 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  March 2012
  July 2011

  Categories

  All
  Artikel
  Delfinen
  Event
  Fotoserie
  Gør Det Selv
  Gør Det Selv
  Inspiration
  København
  Konkurrence
  Mormor
  Musik
  Streetart/Gadekunst
  Tegninger
  Udstilling
  Værker