Jeg har været ude at tage billeder for Delfinen i forbindelse med et interview af Jørgen Leth. Vi var kun chefredaktøren, Rasmus Bach Frandsen, og mig selv, der var afsted. Her havde vi fået en halv times taletid på Cinemateket med den tidligere Tour de France-kommentator.

Det var en stresset mand, vi mødte, men heldigvis havde han sin personlige sekretær med til at holde styr på hans aftaler. Vi blev nødt til at holde tiden, da han skulle deltage i en samtale i forbindelse med bogen, Stoleleg, skrevet af Dan Ringgard. Vi var allerede lidt forsinkede, da aftalen var, at vi skulle sidde ude i restauranten, hvilket ikke var muligt på grund af, at der var så mange mennesker i forbindelse med Kulturnatten. Derfor var i sær jeg ret glad for, at vi kunne få lov at aftale en helt ny tid med ham til at tage billeder. Sekretæren foreslog, at vi mødtes med ham efter hans morgenmad kl. 10 næste dag nede på Café Det vide hus.

Jeg synes, at det var vildt fint af ham, at han tog sig tid til at mødes med os igen. Det var ret godt, vi gjorde det, for det blev nogle rigtig gode billeder, jeg fik skudt af ham. Han var med på det, vi gerne ville have, så vi fik taget nogle forskellige slags billeder.
Se billederne og læs Rasmus Bach's artikel i decembernummeret af Delfinen. Opdatering følger.

  Archives

  March 2013
  December 2012
  November 2012
  October 2012
  September 2012
  August 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  March 2012
  July 2011

  Categories

  All
  Artikel
  Delfinen
  Event
  Fotoserie
  Gør Det Selv
  Gør Det Selv
  Inspiration
  København
  Konkurrence
  Mormor
  Musik
  Streetart/Gadekunst
  Tegninger
  Udstilling
  Værker