Picture
Jeg har fået sat Tegnestuen op på en anden måde, så det forhåbentlig er mere overskueligt. Her kan man se det arbejde jeg laver med spray, tusch, penne og andet.
Jeg er meget interesseret i at få solgt nogle af mine værker, da jeg skal til at flytte til København, og har derfor ikke plads til at slæbe flere malerier med derover. De kan lige så godt komme ud at hænge i dejlige århusianske hjem. Hvorfor ikke? Skriv endelig til mig, hvis der er noget, der har fanget din interesse.

Jeg har fået opdateret min hjemmeside, så jeg har fået oprettet en side, hvor man kan se alt det, som jeg har lavet for Delfinen. Det er efterhånden blevet til en del.
Du kan se alle fotoserier og magasiner ved at klikke her.

 
Picture
Kashmir, Kasper Eistrup, NorthSide Festival 2012
Siden sidst er der sket en del, som ikke er kommet herind på min hjemmeside. Fra d. 15. til 17. juni har jeg været så heldig at få lov at komme med Delfinen på NorthSide Festival 2012. Delfinen havde nemlig fået akkrediteret billetter fra NorthSide til to personer. Det blev Henriette Hammershøj, som er redaktør, og jeg, som kom afsted. Hun som journalist og jeg som fotograf.

Vi havde i forvejen aftalt nogle forskellige opgaver, vi ville udføre på festivalen, som omhandlede voxpop, stemningsbilleder, interview med Freja Loeb og ikke mindst fotografier fra de mange fede koncerter. Da vi havde fået pressearmbånd havde vi adgang til backstage, hvor vi kunne sidde og slappe af i store bløde, hvide sofaer i et telt, så vi ikke blev våde. Jeg var på krykker hele den weekend, og det var simpelthen så dejligt at kunne komme derom med benet oppe lidt. 

Der var et specielt område, hvor forskellige bureauer holdte til, så fotografer og journalister havde et sted at arbejde. Heromme mødte jeg også nogle søde piger, som også fotograferede. De var afsted for selve festivalen. Vi fik os nogle hyggelige snakke, og jeg fik nogle kameratips. Det var rigtig fedt, for pigerne viste sig at være fotografer for Train, hvor de havde taget billeder af en del koncerter. Under koncerter er der ofte et anderledes lys end normalt, og derfor skal kameraet indstilles anderledes. Der er ofte stærkt lys på musikerne, mens publikum ofte står i mørke, og derfor skulle man være meget opmærksom på lukketiden, fortalte de mig. Derfor fik jeg nogle rigtig lækre billeder til de koncerter, hvor jeg stod forrest.

Backstage var een ting, men noget andet, som jeg personligt helt klart satte ekstremt meget pris på - jeg kunne komme med mit kamera i fotograven! Det var helt vildt fedt at kunne få lov at komme så tæt på, og se musikerne fordybe sig i deres instrumenter, mens man kunne se deres henrykkelse i deres øjne over publikums begejstring. Det var en helt speciel oplevelse. Den bedste oplevelse på hele festivalen var helt klart, da Kashmir spillede. Os fotografer fik lov til at stå i fotograven under hele koncertens forløb. Ved de fleste andre koncerter fik vi blot lov til at stå og knipse under de tre første numre. Under denne koncert fik jeg taget rigtig mange gode billeder af blandt andet Kasper Eistrup, som ses på billedet ovenfor.

Jeg kan desværre ikke offentliggøre flere fotografier på nuværende tidspunkt, da jeg først skal mødes med redaktøren på mandag. Da jeg var afsted med dem, er det også deres billeder, så vi skal lige aftale, hvordan og hvorledes. Nogle kommer i bladet, mens andre bliver at finde på deres hjemmeside og facebookside. Dette kommer der endnu en opdatering om, når de er kommet op.

Mange venlige hilsner fra Anne

  Archives

  March 2013
  December 2012
  November 2012
  October 2012
  September 2012
  August 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  March 2012
  July 2011

  Categories

  All
  Artikel
  Delfinen
  Event
  Fotoserie
  Gør Det Selv
  Gør Det Selv
  Inspiration
  København
  Konkurrence
  Mormor
  Musik
  Streetart/Gadekunst
  Tegninger
  Udstilling
  Værker